admin

MedAlert相似应用下载_豌豆荚

admin 热门赛事 2024-05-19 55浏览 0

MedAlert相似应用下载_豌豆荚

MedAlert is het ideale hulpmiddel voor iedereen die medicatie gebruikt. MedAlert helpt u er namelijk aan te herinneren om uw medicatie tijdig in te nemen.

Het gebruik van MedAlert is kosteloos en simpel. Wanneer u een medicijn instelt, kunt u aangeven wanneer u dit moet innemen, welke dosis en hoe vaak. Op basis hiervan maakt MedAlert een compleet schema van alerts.

HANDIGE EXTRA'S

Bovendien biedt MedAlert nog een aantal handige extra’s. Zo helpt de app bijvoorbeeld uw medicijnvoorraad bij te houden. Elke keer als u een medicijn inneemt, telt MedAlert af en geeft tijdig aan wanneer het tijd is om nieuwe voorraad te bestellen. Daarnaast heeft u bij elke alert de mogelijkheid om aan te geven hoe u zich op dat moment voelt. En ook om een notitie te schrijven. zodat u dit bijvoorbeeld later met uw arts kan bespreken.

ANTICONCEPTIE

In deze volledig nieuwe versie is het nu ook mogelijk om MedAlert ter ondersteuning voor uw anticonceptiemiddel te gebruiken! Wanneer u gebruik maakt van de pil, prikpil, minipil, ring of pleister helpt MedAlert u hier aan te herinneren. En hierbij houdt de app ook rekening met de evt. stopweek. Deze kan in MedAlert ook gemakkelijk worden uitgesteld, wanneer het even niet goed uit komt.

KOSTELOOS

Er is geen internetverbinding nodig om MedAlert te gebruiken, want de app bewaart uw ingevoerde gegevens op uw toestel. Iedere medicijngebruiker met een Android-device kan dus kosteloos gebruik maken van deze handige app.

MEER INFORMATIE

MedAlert is een initiatief van GGZ Friesland. Tevens beschikbaar als iPhone-app. Kijk voor meer informatie op www.ggzfriesland.nl/apps

MedAlert是任何人的理想工具,谁使用药物。 MedAlert可以帮助你,因为记得把你按时服药。

使用MedAlert是免费的,简单的。在设置药品时,可以选择何时采取,什么剂量和频率。在此基础上MedAlert使得警报完整的时间表。

便捷EXTRAS

此外MedAlert提供了许多有用的附加功能。例如,如果该应用程序可帮助跟踪你的药物的股票。你吃药时,都会MedAlert倒计时,并给出了当它是时间订购新货及时。此外,还对每个警报的选项,以显示自己的感觉在那个时候。并且还写纸条​​。这样你就可以讨论这个后面的例子与你的医生。

避孕

在这个全新的版本,现在可以使用MedAlert对避孕的支持!如果使用避孕药,注射剂,小药丸,环或修补MedAlert帮助你记住这里。而这个程序也考虑到,如果有必要的。停止一周。这也可以在MedAlert递延容易,即使不出来好。

CHARGE

没有互联网连接使用MedAlert,因为应用程序商店的设备上的条目需要。因此,与Android设备每一种药物的用户可以免费使用这个方便的应用程序中。

更多信息

MedAlert是GGZ弗里斯兰省的一项举措。也可作为一个iPhone应用程序。有关www.ggzfriesland.nl/apps更多信息

版权声明

本文仅代表作者观点,不代表B5编程立场。
本文系作者授权发表,未经许可,不得转载。

发表评论